Koira shampoo

100% luonnollinen ja tuoksuton koira shampoo.

19,90 

Kuvaus

100% luonnollinen ja tuoksuton koirashampoo puhdistaa turkin tehokkaasti ja on samalla erittäin hellävarainen koiran iholle.

 

Palamuotoinen koirashampoo on kehitetty sopivaksi kaikille turkkilaaduille. 100% luonnolliset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja, ja tekevät tuotteesta erittäin hellävaraisen koirasi iholle ja turkille . Tuoksuton shampoo ei ärsytä koiran herkkää hajuaistia. 

Kauran proteiinit vahvistavat turkkia ja antavat sille kiiltoa.

Kauran sisältämät probiootit hoitavat koiran ihoa ja tekevät tuotteesta sopivan kaikkein herkimmällekin iholle. Tuote on sopiva myös atooppisille ja allergisille koirille, joiden ihon luontainen suojakerros on heikentynyt. Probiootit myös lukitsevat kosteutta turkkiin ja iholle.

Toisin kuin palamuotoiset koirashampoot yleensä, tämä tuote on kokonaan saippuaton, joten se sopii myös tiheämmille pesuväleille kuivattamatta ihoa, eikä se myöskään kerry turkkiin.

100% biohajoava.

Shampoossa on mukana naru, jonka voit lyhentää omaan ranteeseesi sopivaksi. Näin shampoota on todella kätevää käyttää, kun saat tarvittaessa molemmat kädet vapaaksi koiraa varten.

 

Käytä: Kastele turkki vedellä. Hiero shampoopalaa turkkiin ympäri koiran kehoa. Vaahdota käsin turkkia. Huuhtele.

 

Sisältää: **Sodium cocoyl isethionate (kookospohjainen pesevä ainesosa) >30%, *kasviöljyt >15%, ***Cetyl alcohol (turkkia kosteuttava ainesosa, emulgaattori) <15%, ***Behentrimonium methosulfate (turkkia hoitava ainesosa, emulgaattori) <15%.

*Luomu raaka-aine

**Kookosöljystä johdettu pinta-aktiivi

***Ekologinen emulgaattori

 

 

1 arvio tuotteelle Koira shampoo

  1. Sallamaria

    Toimi hyvin ja oli helppo levittää! Käsilenkki oli pesuhetkessä paljon avuksi!

Lisää arvio