Retkeilijän saippua

100% luonnollinen ja biohajoava saippua retkeilyyn ja outdoor -elämään.

15,90 

Kuvaus

Retkeilijän saippua on 100% luonnollinen ja biohajoava saippua käsien ja vartalon pesuun.

Tämä saippua on suunniteltu retkeilyyn, matkailuun ja ulkoilmaelämään. Saippua pesee ihosi puhtaaksi myös viileässä vedessä ja huuhtoutuu iholta helposti jättäen ihosi pehmeäksi ja puhtaaksi. Saippua on pakattu alumiinirasiaan, jossa se kulkee mukana helposti ja lisäksi saippuassa on naru.

Kaikki Fiini Naturallyn saippuat valmistetaan käsityönä kylmäprosessimenetelmällä.  Ne sisältävät ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Saippuoissamme ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita eikä lisättyjä kemikaaleja. Fiini Naturallyn saippuoissa on tallella kylmäprosessimenetelmässä luonnostaan saippuaan muodostuva glyseriini, jolla on ihoon kosteutta vetävä vaikutus. Teollisesti valmistetuissa saippuoissa glyseriini yleensä poistetaan muun kosmetiikkateollisuuden käyttöön. Käsintehdyt saippuat glyseriiniä sisältävänä ovat hyvin hellävaraisia iholle. Saippuoissamme on myös ns. ylirasvoitusta, jolloin saippuoitumisprosessissa osa öljyistä jää saippuaan hellimään ja hoitamaan ihoa.

100% biohajoava, ekologinen, vegaaninen ja kemikaaliton.

Koko: n. 50g

Käytä:
Käsien sekä vartalon pesuun

INCI: Sodium olivate (oliiviöljy), aqua, *sodium cocoate (kookosöljy), sodium rapeseedate (rypsiöljy), *sodium shea butterate (shea), solanum tuberosa starch (perunajauho)

*luomuraaka-aine

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Retkeilijän saippua”